HOGYAN KÉSZÜL?

Hogyan készül a vegán termék 1

A Pápai Vegán termékek ugyanabban a húsüzemben készülnek, amelyben az évtizedek óta megszokott magas minőségű és fantasztikus ízű Pápai termékek. Mert éppen az íz fontosságának felismerése vezetett oda, hogy létrehozzuk Vegán portfóliónkat is, hogy a húsmentes étkezés IS a változatosságról és az ételek élvezetéről szóljon.

Hogyan készül a vegán termék 2

Húsüzemünkben heti háromszor vegán napot tartunk, azaz vegán gyártással kezdünk. Ez azt jelenti, hogy ezen a napon teljes körű fertőtlenítést követően vegán termékeket készítünk reggel, minden állati eredetű alapanyag kizárásával. A vegán gyártási folyamatot külön mikrobiológiai vizsgálatokkal ellenőrizzük, így üzemünkből csak garantáltan állati fehérjementes termékek kerülnek a boltok polcaira.

Hogyan készül a vegán termék 3

Vegán termékcsaládunk fő alapanyaga a borsófehérje, amely egy rendkívül magas fehérje tartalmú növény, vitamin- és ásványi anyag tartalma miatt szintén kiemelkedő, és nagyon alacsony a telített zsírsav tartalma. Ehhez a jól kezelhető alapanyaghoz keverjük azokat a természetes alapú ízesítő és színező anyagokat, amelyekkel a megszokott Pápai íz élményt tudjuk húsmentesen is garantálni. A Pápai Vegán termékek teljes mértékben laktóz-, glutén- és szójamentesek is, így abban az esetben is fogyaszthatók, ha valaki ezek közül valamely táplálékallergiával vagy -érzékenységgel él.